BaZi - Analiza Destinului


Timp de acces: 12 luni de la înscrierea în Program

Toate modulele video sunt înregistrate în limba română, iar unele dintre materialele pentru studiu individual sunt în limba engleză! 

BaZi reprezintă arta de decodificare și analiza a Coloanelor DestinuluiPilonilor Destinului sau Celor Patru Stâlpi ai Destinului.

BaZi este o metodă tradițională chinezească pentru decodificarea destinului personalidentificarea cauzelor evenimentelor neplăcute din trecut și prevenirea celor din viitor.


https://catalinvasiloiu.ro/

Harta BaZi îți oferă informații despre ceea ce îți este destinat și despre potențialul tău în viață.

Atunci când vorbim despre BaZi, nu trebuie să ne gândim că viața noastră este dictată în totalitate de destin. Ci la faptul că, deși drumul vieții noastre este deja scris, avem totuși posibilitatea să facem ajustări. Și să ne îmbunătățim viața, influențându-ne propriul destin.

 • Cum pari a fi în ochii celorlalți?
 • Cine ești tu cu adevărat?
 • Care sunt caracterele principale ale tipul tău de personalitate și comportament?
 • Cu ce calități și abilități native ești înzestrat?
 • Care sunt talentele și punctele tale forte, dar totodată care sunt punctele tale sensibile?

Toate acestea le putem afla împreună din analiza BaZi coloanele destinului!


Ce îți oferă BaZi?

Cunoașterea coloanelor destinului îți oferă un cadru general și o viziune de ansamblu asupra propriului destin. Vei afla ceea ce îți este destinat să experimentezi și vei previziona situațiile cu care te vei confrunta încă de la naștere și până la capătul parcursului tău în această viață. Această hartă este unică și nu se va modifica niciodată pe tot parcursul vieții tale.

Harta BaZi ne permite să observăm și să înțelegem toate posibilitățile și oportunitățile de dezvoltare ce vor apărea în viața ta. Dar și slăbiciunile și amenințările la care ești expus/ă.

 


Ce poate face BaZi?

BaZi (coloanele destinului) te poate ajuta nu doar să devii mai încrezător, mai stăpân pe propriile tale acțiuni și decizii, ci mai mult, poți deveni capabil să înțelegi cel puțin 4 tipuri de analize pe care consultantul tău ți le poate oferi:


https://catalinvasiloiu.ro/

Analiza Destinului

Analiza destinului ne permite să decodificăm și să înțelegem calea propriei vieții sau ceea ce îți este destinat. Totodată, este una dintre cele mai profunde analize BaZi posibile. Avem nevoie de o hartă de bază, statică, pentru a analiza potențialul unei persoane în ceea ce privește prosperitatea, relațiile, sănătatea și zona profesională. Dar avem nevoie și de o hartă dinamică. Aceasta constă în pilonii de 10 ani ai norocului – ce ne pot oferi informații din perspectiva unor cicluri anuale și lunare, cu privire la când anume vor veni momentele favorabile sau mai puțin favorabile.

Analiza Personalității

Chiar știi cu adevărat cine ești? Mai exact, îți cunoști capacitățile și potențialul? BaZi ne permite să ne analizăm propria personalitate în detalii surprinzător de profunde. Cu alte cuvinte, caracterul, natura, comportamentul și potențialul unei persoane pot fi decodificate detaliat prin harta sa BaZi. O hartă BaZi ne poate oferi, de asemenea, informații cu privire la IQ-ul unei persoane (coeficientul de inteligență) și EQ (coeficientul emoțional).

Analiza Evenimentelor


Cu ajutorul hărții BaZi pot fi analizate ora și locul în care îți este destinat să trăiești un anumit eveniment din viața ta. Ai posibilitatea să profiți de toate lucrurile pozitive care se îndreaptă spre tine. Sau să te ferești de efectele negative ale oricărei situații dificile din viață.

De exemplu, să presupunem că ești o “burlăciță” superbă, “unicat”, dar singură și totuși disponibilă și vrei să afli când îți vei întâlni „marea iubire a vieții tale”. O analiză riguroasă a hărții tale BaZi este în măsură să facă lumină în cazul acestei situații și să-ți răspundă la întrebare!

Analiză Generală


Prin intermediul analizei hărții BaZi pot fi analizate ciclurile economice și politice ale unei țări sau ale unor orașe – pe o scară mult mai mare, dar în același timp foarte detaliată. Chiar și amenințările, precum ar fi atacurile teroriste sau epidemiile, pot fi prezise prin analizarea unei hărți anuale BaZi.

BaZi te ajută:

 • să iei cele mai bune decizii în cunoștință de cauză;
 • să aduci la cote maxime potențialul tău în viață;
 • să-ți consolidezi relațiile;
 • să-i înțelegi mai bine pe cei din jurul tău;
 • să-ți alegi o carieră profesională care să-ți fie favorabilă;
 • să aplici corect principiile Feng Shui tradițional (BaZi este cunoscut sub denumirea de diagnostic pentru Feng Shui)

BaZi este despre cum să faci ceea ce trebuie, la momentul și în locul potrivit! Iar dacă ești capabil să faci asta, atunci vei avea posibilitatea să profiți din plin de tot ceea ce îți oferă viața!

A-i cunoaște pe ceilalți înseamnă inteligență, dar adevărata înțelepciune este să te cunoști pe tine însuți. Să fii stăpânul altora înseamnă forță, dar adevărata putere este să te stăpânești pe tine însuți!” - Lao Tzu (filosof chinez, sec. V Î. Hr.)
https://catalinvasiloiu.ro/

Curriculum


  BONUS: Bazele și Secretele Metafizicii Chineze
Available in days
days after you enroll
  Școala de BaZi Cătălin Vasiloiu
Available in days
days after you enroll

Alege o opțiune de plată