Calendar Qi Men 2024

Cele 3 Palate ale Victoriei – arta manifestării

Qi Men Dun Jia (奇門遁甲) este una din formele străvechi ale Metafizicii Chineze aplicate și reprezintă doar unul dintre cele 3 Oracole din Metafizica Chineză, celelalte două oracole fiind Tai Yi (太乙神數) și Da Liu Ren (大六壬). Aceste 3 metode pot fi utilizate pentru a te ajuta să modelezi realitatea prin transformarea și direcționarea energiei existente la un moment dat în jurul tău..

Inițial, Qi men Dun Jia a fost folosit ca o unealtă strategică secretă pentru câștigarea marilor războaie din China Antică. Dar astăzi, războaiele se poartă pe un câmp virtual: competiția economică, piețele de capital, investiții financiare strategice, lansare de noi proiecte de produse și servicii. Pentru practicanții artelor Metafizicii Chineze, Qi men Dun Jia este recunoscut ca fiind strămoșul tuturor artelor Metafizice Chineze. Se spune că, pentru a fi cu adevărat un practicant sau maestru Feng Shui, mai întâi trebuie să stăpânești pe deplin arta Qi men Dun Jia.



Activități pentru care se recomandă folosirea Calendarului Qi Men - Cele 3 Palate ale Victoriei


Sistemul Qi Men a fost folosit inițial de marii strategi de război ca instrument de prognoză pentru a-și planifica atacul și apărarea. Ulterior a fost transformat într-un sistem de prognoză dar și pentru manifestarea în realitate a dorințelor cu privire la diverse domenii din viață.

Astfel, este folosit pentru:

  • negocieri purtate cu succes în afaceri
  • investiții strategice profitabile,
  • dezvoltarea politicilor de management și a strategiilor de marketing
  • îmbunătățirea relațiilor cu partenerii de afaceri
  • asigurarea succesului profesional în carieră,
  • trecerea examenelor și a interviurilor,
  • găsirea partenerului de viață potrivit, a unei relații intime de calitate
  • chiar stabilirea tacticii în timpul campaniilor electorale politice,
  • recăpătarea sau menținerea stării de sănătate.




Acord Termeni și condiții / GDPR / informări

Prin apăsarea butonului de DOWNLOAD, declar că sunt de acord cu Termenii și condițiile, cu Politica cu privire la Protecția datelor cu caracter personal și declar că sunt de acord să primesc periodic informări de la Cătălin Vasiloiu pe adresa mea de email.

Alege o opțiune de plată