Reguli Feng Shui Pentru Ușa de la Intrare


Acest ghid îți va oferi informația care te va învăța cum să recunoști ceea ce este pozitiv și ceea ce este negativ cu privire la ușa de la intrare a unei case, a unui apartament sau a unui sediu de firmă.
Vom afla despre cele mai frecvente greșeli din Feng Shui pentru Ușa de la Intrare.



Influența formelor (formațiunilor) exterioare și interioare asupra ușii de la intrare 


Ușa de la intrare reprezintă prin esența sa, Gura Qi-ului. Este extrem de important ca aceasta să nu fie afectată negativ de forme de relief naturale sau formațiuni create de om. Acestea ar putea altera capacitatea clădirii analizate de a recepta Qi pozitiv și favorabil din exterior.

Dacă ușa de la intrare este afectată de forme sau formațiuni interioare sau exterioare negative, atunci acea casă, acel imobil va avea o intrare negativă. Indiferent cât de bună este orientarea facingului casei. Indiferent de distribuirea aproape perfectă a Qi-ului, a energiei generate de Flying Stars sau de către cele 8 Palate din Ba Zhai.

Ține cont de oricare dintre situațiile descrise mai jos. Fiecare reprezintă o greșeală majoră pe care va trebui să o eviți. Și asta deoarece va altera semnificativ calitatea Qi-ului care pătrunde în casa sau în biroul tău.

O casă poate fi și trebuie analizată atât de la exterior cât și de la interior.


Acord Termeni și condiții / GDPR / informări

Prin apăsarea butonului de DOWNLOAD, declar că sunt de acord cu Termenii și condițiile, cu Politica cu privire la Protecția datelor cu caracter personal și declar că sunt de acord să primesc periodic informări de la Cătălin Vasiloiu pe adresa mea de email.

Alege o opțiune de plată