Reguli Feng Shui pentru Dormitor


Acest ghid îți va oferi informația care te va învăța cum să recunoști ceea ce este pozitiv și ceea ce este negativ la interiorul unei case și în special în interiorul unui dormitor.
Vom afla despre cele mai frecvente greșeli din Feng Shui pentru DORMITOR.

Influența formelor interioare asupra dormitorului



În momentul în care ai trecut pragul dormitorului tău tale sau pragul dormitorului unui client de-al tău, dacă ești arhitect sau consultant Feng Shui, va trebui să ai aceste notițe asupra ta. Sau să le ai în minte. Practic, aici se află o listă cu ceea ce trebuie SĂ FACI și cu ceea ce trebuie SĂ NU FACI atunci când te decizi să proiectezi sau să cumperi o casă, în mod special atunci când vine vorba de recomandări Feng Shui în dormitor.


Poate că deja ai cumpărat o casă, un apartament, un hotel sau o pensiune, chiar și-așa nu trebuie să te descurajezi. Acest ghid te va ajuta să
realizezi o armonizare energetică a dormitorului, chiar dacă la început îți dai seama că nu ai un Feng Shui prea bun în acea zonă.

Dar aplicând aceste reguli, vei reuși să faci astfel încât să nu ai un Feng Shui nefavorabil în interiorul dormitorului, lucru care va aduce mai multă bucurie și fericire în viața ta.


Acord Termeni și condiții / GDPR / informări


Prin apăsarea butonului de DOWNLOAD, declar că sunt de acord cu Termenii și condițiile, cu Politica cu privire la Protecția datelor cu caracter personal și declar că sunt de acord să primesc periodic informări de la Cătălin Vasiloiu pe adresa mea de email.


Alege o opțiune de plată